dimecres, 2 d’octubre del 2013

En Fly ja és aquí...!!!

Avui ha sigut un dia molt especial per tots nosaltres!!! Per fi ha arribat en Fly...

Com ja sabeu aquest curs l'eix temàtic de l'escola gira al voltant dels invents... i com ja sabeu també, nosaltres vam triar els avions com a centre d'interès per treballar a l'aula... És per això que hem triat el nom de "Els aviadors" per a la nostra classe.

Doncs bé, tots aquests dies ens hem estant escrivint amb un nou amic... en Fly! Li vam demanar que fos la nostra "puppet" i ens acompanyés aquest any tant important per nosaltres... i la nostra sorpresa ha sigut ben gran!!! En Fly està encantat de estar amb nosaltres i ensenyar-nos tots els llocs del món on ha viatjat. A més, ell parla molts idiomes i sobretot anglès, així que haurem d'esforçar-nos molt per parlar amb ell en aquesta nova llengua tan divertida.







Avui per fi ha arribat la nostra mascota, que ja sabem que alguns caps de setmana vindrà amb nosaltres a casa i l'haurem de cuidar molt. Ja el tenim a la classe i podem gaudir amb ell totes les noves experiències com "Els aviadors".









Per cert!!! També hem posat noms a les nostres taules... uns som la taula de les avionetes; uns altres la dels zeppelin; també la taula dels helicòpters, dels globus, els hidroavions i fins i tot els avions de paper. Ha sigut molt divertit triar els nostres noms i fotos :-)

1 comentari: