dissabte, 7 de juny del 2014

Un dia fantàstic al zoo!




El passat dijous, els Aviadors i els Galileos vam anar al Zoo de Barcelona a passar el dia, després de canviar el dia per culpa del temps, el sol ens va acompanyar en tot moment.
Ho fam passar fantàsticament bé. En arribar vam anar a veure les zebres, els elefants, els estruços... de camí al dofinari. A mig camí vam parar a esmorzar per tenir energia per poder fer tot el recorregut que havíem de fer. Tot seguit vam entrar a veure als dofins... molts infants no havien vist mai un dofí... a més vam tenir sort perquè vam seure molt a prop. Ens els van presentar, eren quatre. Ens van explicar les parts que tenien, què podien fer, per on respiraven, com es reproduïen...


Dofí mular

En sortir varem anar a veure l'ós bru, els pingüins, la zona dels dragons, els ximpanzés, els cocodrils i altres rèptils que els aviadors havien estudiat al seu projecte. També vam veure flamencs, foques, lemurs de cua anillada. Els lleons i els tigres no es van deixar veure, devien estar descansant a l'ombra, perquè no els vam poder veure. Vam continuar una miqueta més però estàvem esgotats i vam pensar que podríem anar a dinar a la zona de la granja, amb els rucs, els cavalls, els porquets i les cabretes... de nou vam refer-nos... i vam continuar amb els lleons marins, bisó... i molts més. Només ens van quedar per veure les girafes per manca de temps. Ja tenim l'excusa per tornar-hi o perquè hi pogueu anar amb els vostres peques algun dia. Ho vam passar molt bé.
Des d'aquí volem donar les gràcies a les mares delegades que ens varen acompanyar. Gràcies Juani i Bea!

1 comentari: